Gdje smo

CARPIO sport d.o.o. nalazi se u Karlovačkoj županiji, na adresi Pravutina 52a, Žakanje, u ruralnom i životopisnom području, uz rijeku Kupu.

Kupa je u ovom dijelu mirnog toka i prekrasan prizor ljubiteljima zelenila, rijeka, životinja i biljaka te zanimljiv izvor zabave.

Zaboravite na svakodnevnicu i uživajte u aktivnom odmoru na rijeci Kupi.


Kako do nas 
Nalazimo se u području gdje Kupa graniči sa Slovenijom, u općini Žakanje, cca 20 km od Ozlja.

Ako idete iz pravca Zagreba ili Rijeke najjednostavnije je doći autoputom Split/Rijeka te izaći na izlazu Novigrad (između Karlovca i Bosiljeva). Nakon naplatnih kućica skrećete desno za Novo mesto, Jurovski Brod. Pratite glavnu cestu do Žakanja, te u Žakanju skrenite lijevo za mjesto Pravutina.

Ukoliko idete starom Karlovačkom cestom: 

  • Krenite iz Karlovca prema Ozlju. Iz samog centra Ozlja pratite putokaze za Jurovski Brod i Kamanje, te glavnu cestu koja vas većinom vodi uz rijeku Kupu do Jurovskog Broda.
  • Oko 10-ak km nakon Ozlja stigli ste u Jurovski Brod. Skrenite lijevo za Netretić, odnosno Karlovac. Nakon nekoliko kilometara ste u Žakanju.
  • U Žakanju slijedite putokaz za Pravutinu (skrećete desno) i nakon 4 km ste stigli do cilja. U Pravutini skrećete desno kod putokaza – Kanuing.

Cilj je zabava!

Ukoliko idete iz pravca Karlovac – Netretić: 

  • Krenite prema Jurovskom Brodu, Žakanju te pratite glavnu cestu 15 km i u Žakanju skrenite lijevo za Pravutinu.

Ako osim kanuinga i kupanja na Kupi želite posjetiti znamenitosti i/ili spomenike prirode u području Ozlja, a što toplo preporučamo, krenite iz Karlovca za Ozalj gdje ćete putem vidjeti Stari grad Ozalj te u Kamanju prekrasnu špilju Vrlovku. Više o ovim spomenicima možete pročitati u Zanimljivostima.