Gdje smo

CARPIO sport d.o.o. nalazi se u Karlovačkoj županiji, na adresi Pravutina 52a, Žakanje, u ruralnom i životopisnom području, uz rijeku Kupu.
Kupa je u ovom dijelu mirnog toka i prekrasan prizor ljubiteljima zelenila, rijeka, životinja i biljaka te zanimljiv izvor zabave.

Kako do nas 
Nalazimo se u području gdje Kupa graniči sa Slovenijom, u općini Žakanje,  20-ak km od Ozlja.
Iz pravca Zagreba ili Rijeke najjednostavnije je doći autoputom Split/Rijeka te izaći na izlazu Novigrad (između Karlovca i Bosiljeva). Nakon naplatnih kućica skrećete desno za Novo mesto, Jurovski Brod. Pratite glavnu cestu do Žakanja, te u Žakanju skrenite lijevo za mjesto Pravutina.

Ukoliko idete starom Karlovačkom cestom, krenite iz Karlovca prema Ozlju. Iz samog centra Ozlja pratite putokaze za Jurovski Brod i Kamanje, te glavnu cestu koja vas većinom vodi uz rijeku Kupu do Jurovskog Broda.
Oko 10-ak km nakon Ozlja stigli ste u Jurovski Brod. Skrenite lijevo za Netretić, odnosno Karlovac. Nakon nekoliko kilometara ste u Žakanju.
U Žakanju slijedite putokaz za Pravutinu (skrećete desno) i nakon 4 km ste stigli do cilja. U Pravutini skrećete desno kod putokaza – Kanuing.

Iz pravca Karlovac – Netretić, krenite prema Jurovskom Brodu te Žakanju, pratite glavnu cestu 15 km i u Žakanju skrenite lijevo za Pravutinu.

Ako osim kanuinga i kupanja na Kupi želite posjetiti znamenitosti i/ili spomenike prirode u području, a što toplo preporučamo, uputite se u Ozalj kako bi posjetili Stari grad Ozalj ili u Ribnik koji je stara nizinska vodena utvrda. Više o ovim spomenicima možete pročitati u Zanimljivostima.