Rekreacija

Kanuing na Kupi odlična je ideja ukoliko želite spojiti sport i zabavu u društvu s vama dragim osobama.

Kanu je mali čamac koji se pokreće ljudskom snagom u kojem veslač (ili više njih) koristi veslo s jednom lopaticom.
Kanu je izvorno transportno plovilo kanadskih Indijanaca. Slična plovila, po dizajnu, koriste se i danas za turizam i rekreaciju. Ti kanui se i zovu “canadien”, a mi smo svoje kanue nazvali jedinstvenim nadimkom „indijaneri“ – njihov dizajn podsjeća na one koje možete vidjeti u rijetkim vesternima. Obojali smo ih u zeleno, tako da na fotografijama izgledaju potpuno stopljeni s divnom zelenom bojom rijeke Kupe.

Kod nas u vožnji kanuima mogu uživati svi, a ako želite možemo se i radi zabave i natjecati. Svaka ideja je dobrodošla. Kanui su prvenstveno namijenjeni rekreaciji i uživanju u vožnji, ljepoti prirode i opuštanju.
Kanuiramo po rijeci Kupi koja je u ovom dijelu mirnog toka, a slapovi koji su izgrađeni u davnoj prošlosti za potrebe mlinova daju ovom izletu posebnu notu aktivnog odmora.

Za one koji žele iskusiti nešto veću dozu adrenalina sa svojom ekipom, preporučamo vožnju raftom.
Raft je gumeni čamac za od 4 do 6 osoba a svaka osoba koristi svoje veslo. Rafting na ovom dijelu Kupe ulazi u klasu 3 koja uključuje manje brzace, manje vodopade, no bez značajnijih opasnosti.

Budite s nama tijekom ljetnih mjeseci, čeka vas kanu ili raft avantura – aktivan i zabavan jednodnevni izlet na rijeci Kupi!

Skupite ekipu, rezervirajte svoj čamac i vidimo se!

Rezervirajte ovdje.